Contact|

Belichaamde gehechtheid
ritme en regulatie

14 oktober 2021 | Postillion Amsterdam & Online

UPDATE: Deelname OP LOCATIE in Amsterdam én ONLINE via livestream


Het gaat in Nederland gelukkig de goede kant op met het coronavirus. Dit betekent dat wij ook weer fysieke bijeenkomsten kunnen organiseren, waar u als deelnemer face to face kunt kennismaken met andere professionals. Voor dit congres is de locatie Postillion Convention Centre Amsterdam. In samenwerking met de locatie verzorgen wij uiteraard een gevarieerde lunch en wordt er een informatiemarkt ingericht waar u kennis kunt opdoen van nieuwe nieuwe producten, methoden en diensten.

Blijft u liever thuis of in uw eigen praktijk? Dan is ook online deelname via livestream weer mogelijk. U neemt dan deel vanachter uw eigen pc, laptop of tablet. Live vragen stellen aan de spreker op het podium kan dan via chat met de moderator van Logacom.

Bij inschrijving kunt u uw keuze voor deelname op locatie of online livestream opgeven.

 

Uitvoering op locatie vindt uiteraard plaats conform de regels die de Rijksoverheid op moment van uitvoering stelt aan evenementen en congressen. Voor dit congres in het najaar van 2021 betekent dit dat u naast uw inschrijving bij Logacom ook een corona toegangsbewijs nodig heeft. Hiervoor kunt u eenvoudig (en gratis) gebruik maken van de CoronaCheck-app. Meer informatie over het corona toegangsbewijs kunt u nalezen op de website van de Rijksoverheid.  

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van deelname en de voorwaarden die daarbij gelden? Check dan de pagina voorwaarden van de website voor meer informatie.