Contact|

Hechting raakt iedereen!

Deelsessies

13 FEB 2020 | Amsterdam

Roland Verdouw is kinder- en jeugd­psychiater en werk­zaam op het snijvlak van de jeugd-GGZ en jeugd­zorg bij Pluryn met de focus op complexe traumatisering, verwaarlozing en hechtings­problema­tiek. Sinds 2013 is hij verbonden aan de ChildTrauma Academy, waar hij met de toekenning van een Fancourt-studiebeurs zich certificeerde in het Neurosequentiële Model tot NMT Mentor. Samen met zijn collega’s van TeamNEXT heeft hij als doel het verder implementeren van het Neurosequentiële Model binnen Nederland en Europa.
Marieke Melis-Weijburg, gz-psycholoog, Expertisecentrum Gehechtheid & Sociale relaties, Bartiméus.
Esther Tigchelaar, gz-psycholoog, Expertisecentrum Gehechtheid & Sociale relaties, Bartiméus.
Monica Ouwens, Lichaamsgerichte therapeut en Infant mental health specialist.
Drs. Irma W.M. van Linge Roovers, Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut.
Mirte Forrer, MSc, Scientist Practitioner, Vrije Universiteit Amsterdam, en Gedragsdeskundige, Jeugdbescherming Regio Amsterdam.
Dr. Anne Tharner, Universitair Docent Ontwikkelingspedagogiek, Vrije Universiteit Amsterdam.
Dr. Frederike Y. Scheper, kinder- en jeugdpsychiater, IMH-team MOC ’t Kabouterhuis Amsterdam.
Drs. Pim van Dun, psychotherapeut in eigen praktijk LINK in Zegveld en bij PsyQ Kralingen psychotrauma. Gecertificeerd sensorimotor psychotherapeut, opleider/leertherapeut/supervisor psychodrama, schematherapie en groepspsychotherapie.
Drs. Hetty M. Jonker, GZ-psycholoog, Psychotherapeut BIG, Systeemtherapeut, Infant Mental Health specialist (DAIMH) Werkzaam in eigen praktijk: Nul tot Zes Psychotherapie en in opdracht in GGZ instellingen.