Contact|

Gehechtheid duurt
een leven lang

Voorwaarden

12 FEB 2019 | Amsterdam

DATUM EN PLAATS

Het congres vindt plaats op dinsdag 12 februari 2019 in congrescentrum Aristo te Amsterdam. Adres: Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam, www.aristo.nl.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Deelname aan dit congres bedraagt €345,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

KORTINGSREGELINGEN

EARLY BIRD korting: snelle beslissers ontvangen ruim 10% korting op de deelnamekosten. Voorwaarde is dat de aanmelding vóór 21 december 2018 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,00 korting. ‚ÄčVoorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.

ANNULERINGSREGELING

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

Bij annulering vóór 29 januari 2019 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
Bij annulering tussen 29 januari 2019 en 5 februari 2019 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
Bij annulering na 5 februari 2019 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

CONTACTGEGEVENS

Programma:
Anneke Vinke
Paul Roosenstein, Logacom, planning@logacom.nl
Kirsten Knobbe, Logacom, k.knobbe@logacom.nl

Organisatie
Charlotte Koelmans, Logacom, c.koelmans@logacom.nl

Overige informatie
Logacom Congressecretariaat, office@logacom.nl

Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam
T 020-3203364
F 020-3308040

Websites: www.Logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom