Contact|

Hechting raakt iedereen!

Voorwaarden

14 oktober 2021 | Online congres

DATUM EN PLAATS

Het 4e Hechtingscongres vindt plaats op donderdag 14 oktober 2021 in Bildung.city te Amsterdam. Voor dit congres komen vooralsnog alleen sprekers op locatie samen. Deelnemers kunnen het congres via online livestream volgen. Presentaties worden live in beeld gebracht en er is voor deelnemers gelegenheid om via Q&A vragen te stellen aan de sprekers. 

Voor aanvullende toelichting op het congres als online livestream evenement is een bijlage met FAQ ontwikkeld, de meest gestelde vragen (en antwoorden) zijn hierin opgenomen.
Indien het congres op locatie ook voor deelnemers toegankelijk wordt, dan informeren wij hierover via de website en sturen wij geregistreerde deelnemers een e-mail over de mogelijkheden.
 
INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Deelname aan dit congres bedraagt normaliter €345,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). De deelnameprijs voor online deelname is naar beneden bijgesteld op €275,- excl BTW en is inclusief congresmateriaal. Voor het verzorgen van een livestream als online congres is geen locatie nodig maar wel aanvullende techniek, (technisch) personeel en een online platform. De congrestas met congresmateriaal wordt online deelnemers per post verstuurd.
Voor aanvullende toelichting op het congres als online livestream is een bijlage met FAQ ontwikkeld, de meest gestelde vragen (en antwoorden) zijn hierin opgenomen.

U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.

ANNULERINGSREGELING

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 30 september 2021 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  2. Bij annulering tussen 30 september 2021 en 7 oktober 2021 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  3. Bij annulering na 7 oktober 2021 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

 

 

KORTINGSREGELINGEN

Voorinschrijvingskorting: Inschrijvingen die online voltooid worden voordat het programma is gepubliceerd, ontvangen 40 euro korting op de deelnamekosten. De verwachting is dat het programma medio augustus 2021 gepubliceerd wordt. Voorinschrijvingsprijs is €235,00 excl. btw.
EARLY BIRD korting: na publicatie van het programma ontvangen snelle beslissers 30 euro korting op de deelnamekosten. Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 9 september 2021 online is ingevoerd.
Groepskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling geldt er een groepskorting; elke 5e deelnemer krijgt GRATIS toegang. Voorwaarde is dat inschrijvingen achtereenvolgend en met gelijk factuuradres online worden voltooid.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,00 korting. ‚ÄčVoorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
SoziO- en PIP-abonnees: ontvangen € 34,00 korting op hun deelname.
Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.

CONTACTGEGEVENS

Programma:
Anneke Vinke
Paul Roosenstein, Logacom, planning@logacom.nl
Kirsten Knobbe, Logacom, k.knobbe@logacom.nl

Organisatie
Charlotte Koelmans, Logacom, c.koelmans@logacom.nl

Overige informatie
Logacom Congressecretariaat, office@logacom.nl

Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam
T 020-3203364
F 020-3308040

Websites: www.Logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom